Raport de analiza a societatii

Incarcat la data: 02 Februarie 2012

Autor: Costy Costina N

Pret: 50 credite

Numar pagini: 33

Tip fisier: zip

Marime fisier: 238465 kb

1. Prezentarea societatii


SCURT ISTORIC
Grupul de firme Gold&Platin


Fondat în anul 1993, Grupul de firme GOLD & PLATIN isi desfasoara  activitatea pe cele două afaceri principale ale sale: comerţul cu produse alimentare/ nealimentare si reprezentantul marcilor OPEL si CHEVROLET in judetele Iasi, Botosani, Suceava, Galati, Braila si Tulcea.


In aceasta perioada, de la infiintare pana in prezent,  compania a inregistrat o ascensiune fulminanta, cresterea fiind impulsionata pe de o parte de pachetul complet de servicii oferit clientilor sai precum si de preturile competitive practicate.


In luna martie a anului 2004, grupul de firme GOLD & PLATIN a devenit dealer autorizat si al marcii CHEVROLET, sub emblema General Motors. Acest lucru a necesitat alocarea unor fonduri suplimentare necesare asigurarii bazei logistice şi amenajarii show-room-urilor CHEVROLET in fiecare din locatiile deja existente.


Colaborarea dintre Grupul de firme GOLD & PLATIN si CHEVROLET SOUTH EAST EUROPE Ltd. a facut posibila diversificarea ofertei catre potentialii clienti prin comercializarea unor noi modele de autoturisme.


Rezultatele obtinute GOLD & PLATIN vorbesc de la sine despre preocuparea continua pentru a oferi cele mai bune servicii si preturi de pe piaţă. Astfel, la nivelul anului 2005, cifra de afaceri de 6.686.792 EUR a insemnat: activitatea de comercializare a autovehiculelor – 37%; activitati de intretinere/reparatii autovehicule, inclusiv comercializare piese de schimb – 22%; comercializarea cu ridicata a produselor alimentare – 28%; comercializarea en-detail a produselor alimentare – 12%.


Primele 9 luni ale anului 2006 au generat o cifra de afaceri de 7.072.508 EUR componentele ei fiind structurate astfel: 58,5% - activitatea de comercializare a autovehiculelor; 20% - activitati de intretinere si reparatii autovehicule, inclusiv comercializare piese de schimb;  21,3% - comercializarea cu ridicata si en-detail a produselor alimentare.

 

Cresterea continua a calitatii serviciilor oferite reprezinta una dintre preocuparile primordiale ale echipei GOLD & PLATIN.
 

 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Raport de analiza a societatii". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: COMPANIERAPORTsocietate
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan