Standardele Calitatii

Incarcat la data: 26 Martie 2012

Autor: Osipova Tatiana

Pret: 80 credite

Numar pagini: 60

Tip fisier: zip

Marime fisier: 417 kb

De la stadiul in care clientii sunt considerati ca numar sau valoare totala a tranzactiilor realizate, tot mai multe organizatii se orienteaza spre strategiile de marketing focalizate pe stabilirea si mentinerea unor relatii de durata cu fiecare client relevant.

A ales ca tema: Standaredele calitatii privind procuparea fata de client la S.C. CASA REGALa S.R.L, deoarce in ultimul timp cheia pentru conducerea cu  succes  a intreprinderii  o reprezinta indreptarea atentiei  spre necesitatile,dorintele clientilor.

Lucrearea este structurata pe 3 capitole si anume:


Capitolul I : Importanta orientarii spre client si se refera la relatia dinamica intre intreprindere si client.

Pentru prima oara s-au luat in considerare si au fost puse in centrul intereselor intreprinderii necesitatile clientilor. Termeni ca orientare spre necesitati, orientare spre consumatori, ba chiar orientare spre clienti exprimau faptul ca in toate cazurile cheia pentru conducerea cu  succes  a intreprinderii  o reprezinta indreptarea atentiei  spre necesitatile dorintele clientilor.

In literatura de specialitate se subliniaza faptul ca scopul comun al tendintei de orientare spre client, respectiv, satisfactia clientului este o atasare cat mai puternica a clientului de intreprindere, tocmai pentru a avea succes pe piata.


Capitolul II: Importanta standardelor in crestera calitatii.
 
Din definirea standardelor rezulta ca ele sunt documente care prescriu calitatea. Standardizarea priveste toate domeniile vietii umane, deci, exista standarde in toate aceste domenii.
in Romania, seria Standardelor Internationale ISO 9000:2000 este tradusa de ASRO – Asociatia Romana de Standardizare -  dupa versiunea europeana a seriei, EN ISO 9000:2000, avand acelasi statut ca si versiunile oficiale, dreptul de publicare fiind aprobat de CEN.

Familia de standarde ISO 9000:2000 a fost elaborata pentru a ajuta  organizatiile, de orice tip sau marime, sa implementeze si sa conduca eficace sistemele de management al calitatii.
De asemaenea in acest capitol am abordat un standard nou si anume: Standardul SR EN ISO 9001:2008 - stabileste cerintele pentru sistemul de management al unei organizatii care doreste sa demonstreze abilitatea de a furniza constant un produs/serviciu conform cerintelor clientilor si cerintelor legale si care vizeaza cresterea satisfactiei clientilor prin aplicarea efectiva a sistemului, inclusiv a imbunatatirii continue a sistemului.


Capitolul III : Standardele calitatii privind preocuparea fata de client la S.C. CASA REGALa S.R.L.

Standardele performantei recomandate sunt cele care formeaza coloana vertebrala a oricarei ploitici de procupare pentru client; daca nu cumva procesele variate de interactiune cu clientii sunt masurabile in comparatie cu standardele definite, nu exista nici o cale sa-ti dai seama daca politiciile functioneaza sau nu. Procesul implica definirea unei game comprehensive de standarde pentru fiecare etapa a interactiunii cu clientii, de exemplu, inainte,in timpul si dupa tranzactii, si apoi monitorizarea realizarii acelor standarde.
   
Proiectul face referire la o firma cu obiect principal de activitate alimentatia publica.

Obiectivul unitatii este de a satisface pe deplin exigentele gastronomice ale clientilor, avand in vedere ca preocuparea oamenilor pentru o alimentatie sanatoasa si hranitoare este in crestere in ultimii ani. Restaurantul a reusit sa atraga si sa satisfaca pretentiile unor noi clienti prin varietatea produselor culinare si a sortimentelor de bauturi disponibile. Acest restaurant va pune la dispozitie peste 70 de preparate culinare si peste 90 de tipuri de bauturi, accesibile oricarei persoane in ceea ce priveste pretul lor.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Standardele Calitatii". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: PROIECTEECONOMIEstandardele calitatiiproiect calitate
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan