Strategii internationale de firma

Incarcat la data: 10 Iunie 2010

Autor: Teodora Alexandra

Pret: 50 credite

Numar pagini: 10

Tip fisier: zip

Marime fisier: 808 kb

Dacia, primul constructor de automobile roman, a luat fiinta in anul 1966 odata cu crearea Uzinei de Autoturisme de la Mioveni. In anul 1999, Renault achizitioneaza 51% din capitalul societatii in urma procesului de privatizare, iar in prezent detine 99,43% din capitalul Dacia. Compania a parcurs un amplu program de modernizare: refacerea instalatiilor industriale, reconstructia retelei comerciale, reorganizarea retelei de furnizori.     


Investitiile realizate de Renault la Dacia pana la sfarsitul anului 2006 s-au ridicat la 772 de milioane de Euro. Intinsa pe o suprafata de 2 900 000 m2, platforma de la Mioveni produce modele Logan, Logan MCV si Logan VAN. Cifra de afaceri la sfarsitul anului 2006 a fost de 1,55 miliarde de Euro.    


Logan, o provocare nationala     


     
Proiectul Logan constituie o reala provocare nationala prin care Dacia isi materializeaza ambitiile de a deveni o marca cu vocatie internationala. Logan a fost lansat pentru a raspunde nevoii Grupului Renault de a dispune de o oferta de produs complementara celei din gama Renault actuala pentru a putea dezvolta volumele de vanzari in cele 47 de tari de comercializare pana la sfarsitul anului 2006.


Cuprins1.    Profilul companiei


2.    Mesaj


3.    Grupul Renault


4.    Istoric


5.    Situatia actuala


6.    Furnizori


7.    Reteaua Dacia


8.    Principalii importatori si producatori de autoturisme in Romania


9.    Propuneri


10.     BTextul de mai sus reprezinta un extras din "Strategii internationale de firma". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: Internationaleproiect economie