Studiu de fezabilitate privind investitia la SC Danimob SRL

Incarcat la data: 27 Martie 2011

Autor: GAFTON Dan

Pret: Gratuit

Numar pagini: 24

Tip fisier: zip

Marime fisier: 45 kb

Investitiile reprezinta suportul material al dezvoltarii economico-sociale a tarii. Prin ele se asigura sporirea capitalului, cresterea randamentului tehnic si economic, dar si crearea de noi locuri de munca. Investitiile constituie, de asemenea, principala cale de promovare a progresului tehnic prin dotarea obiectivelor economice cu masini, utilaje, dispozitive, care asigura perfectionarea proceselor tehnologice, cresterea gradului de prelucrare a materiilor prime, ridicarea nivelului productivitatii muncii si, in final, o eficienta economica sporita.
   

Procesul investitional a fost si ramane un proces complex, care inglobeaza totalitatea activitatilor si operatiunilor intreprinse pentru plasarea unor capitaluri proprii sau atrase, in vederea realizarii si punerii in functiune a unor obiective economice, sociale sau de alta natura, precum si fructificarea resurselor banesti plasate in economia altor intreprinzatori (cu titlu de actiuni, obligatiuni etc.).


Evaluarea economico-financiara a proiectelor de investitii presupune, in general, doua obiective legate de natura deciziei ce urmeaza a fi luata. Ea vizeaza in primul rand asigurarea unei comparatii intre proiectele concurente pentru care trebuie sa se defineasca o ordine de prioritate, fiind vorba in acest caz de decizia de clasament. Dar ea vizeaza si formularea unei aprecieri pertinente asupra valorii intrinseci a unui proiect, fiind vorba in acest caz de decizia de acceptare-respingere.


Prezentare generala si obiectivele societatii
Denumire: S.C. DANIMOB S.R.L.
Sediul societatii: Str.Al.I.Cuza nr.29
Cod unic de inregistrare:RO 1578069
Nr.de inregistrare la Reg.Comertului: J/32/1078/2000
Obiectivul de activitate: producerea si comercializarea de mobilier


Introducere

Se stie ca de-a lungul timpului oamenii au avut preocupari intense in ceea ce priveste prelucrarea lemnului  nu neaparat din placere, ci din aparitia necesitatii obtinerii unor obiecte indispensabile pentru acea vreme. Daca atunci cand tehnologia era slab dezvoltata, oamenii reuseau să creeze diverse forme din lemn, acum cand tehnologia este mult mai avansata, se pot obtine structuri mult mai complexe cu efort minim.

Prezentarea sectorului industrial

-    Productie mobila
-   Furnizori principali: Fabrica de cherestea, fabrica de vopsele,lacuri, diluanti firme care comercializeaza feronerie.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Studiu de fezabilitate privind investitia la SC Danimob SRL". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: DEZVOLTAREAINVESTITIIFEZABILITATE
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan