Jocuri pentru spargerea ghetii

Incarcat la data: 16 Iunie 2010

Autor: Radauceanu Daniela

Pret: 80 credite

Numar pagini: 35

Tip fisier: zip

Marime fisier: 45 kb

Obiective: incalzirea corpului, acomodarea cu atmosfera. Scop: recunoasterea partilor corpului, stimularea atentiei. Participanti: 25 – 30 copii. Varsta: 4 – 5 ani Spatiu: interior si exterior


    
Desfasurarea jocului: animatorul va exemplifica cantecul cantandu-l o data singur si exemplificand cu miscari apoi va repeta impreuna cu copiii versurile si miscarile. Se va canta cantecul de catre toti participantii mimandu-se in acelasi timp si gesturile specifice cantecului; copii sunt asezati in cerc, conducatorul sta in cerc, aratam capul, umerii, genunchii, picior (2 ori),…am doi, 2 urechi, o gura si-un nas, cap…picior, cu melodie.


            „Cap, umeri, genunchi, picior, genunchi, picior,


            Cap, umeri, genunchi, picior, genunchi, picior,


            Am doi ochi, doua urechi, o gura si un nas,


            Cap umeri genunchi, picior, genunchi picior.”


    Pe parcurs se poate mari ritmul si schimba ordinea.


    


EPOI I TAI TAI EObiective:  incalzirea organismului, stimularea motricitatii, rapiditatea in reactie. Scop: stimularea rapiditatii si a atentiei. Participanti: 20 de copii. Varsta:  4 –12 ani. Spatiu: interiorDesfasurarea jocului: animatorul va exemplifica cantecul cantandu-l o data singur apoi va repeta impreuna cu copiii versurile pana ce se vor sti intr-o oarecare masura. Se va canta cantecul de catre toti participantii mimandu-se in acelasi timp si gesturile specifice cantecului; la EPO se va bate cu palmele de 2 ori picioarele, la I TAI, TAI se va bate de 2 ori din palme, la E se vor pune mainile incrucisate la piept iar la TUKI se va pune mainile pe cap.Textul de mai sus reprezinta un extras din "Jocuri pentru spargerea ghetii". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: PROIECTJocuriEDUCATIE FIZICA