Proiect Tehnica jocului de Handbal

Incarcat la data: 17 Noiembrie 2009

Autor: Farcas Catalin

Pret: 50 credite

Numar pagini: 6

Tip fisier: zip

Marime fisier: 15 kb

Tehnica unei ramuri de sport cuprinde totalitatea actiunilor motrice executate ideal din punct de vedere al eficientei acestora, presupune efectuarea rationala si economica a unui anumit tip de miscare specifice ramurilor de sport.

Caracteris tehnicii. Tehnica are o importanta deosebita in joc prin prisma faptului ca ea creeaza unitatea componentelor constitutive ale jocului.Are la baza preg fiz calitatile motrice si psih T este subordonata tacticii si regulamentului de joc.

Elementele teh rep actiunile fundamentale de miscare caracteristice atacului sau apararii avand un caracter general.
Procedeele teh rep concretizarea si adaptarea elem la dif situatii specifice jocului. P T este un complex de miscari si actiuni ale corpului si ale seg acestuia executate constient si intr-o succesiune rationala depunand eforturi musculare si de vointa in scopul rezolvarii unei sarcini partiale de joc.

Tehnica atacantului. Poz fundamentala a atacantului. In jocul de handbal nu exista pozitie fundamentala standard aceasta fiind strans legata de deplasarile jucatorului, de actiunile de derutare a adversarului. Astfel jucatorul care se pregateste sa prinda mingea este orientat cu fata spre aceasta picioarele semiflexate picior opus bratului de aruncare este usor dus inainte, bratele indoite din articulatia coatelor si orientate spre directia din care vine mingea.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Proiect Tehnica jocului de Handbal". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: PROIECTEeducatie sportivaKinetoterapie
Jeans Tanner Army Jeans Tanner Army pantaloni cu model army metalic - se incheie in fata cu nasturi metalici - materialul este...
Rochie Aglaya Neagra Rochie Aglaya Neagra rochie midi eleganta de culoarea neagra - are un slit scurt la spate si se incheie cu un fermoar...