Detectie obstacole

Incarcat la data: 12 Noiembrie 2009

Autor: adriana

Pret: 100 credite

Numar pagini: 126

Tip fisier: zip

Marime fisier: 3861 kb

Unul din cele mai importante aspecte in evolutia fiintei umane este folosirea uneltelor care sa simplifice munca fizica. In aceasta categorie se inscriu si robotii, ei ocupand totusi  o pozitie privilegiata datorita complexitatii lor.


Notiunea de robot dateaza de peste 4 mii de ani. Omul si-a imaginat dispozitive mecanizate inteligente care sa preia o parte insemnata din efortul fizic depus. Astfel a construit jucarii automate si mecanisme inteligente sau si-a imaginat robotii in desene, carti, filme "SF" etc.


Revolutia informatica a marcat saltul de la societatea industrializata la societatea avansat informatizata generand un val de innoiri in tehnologie si in educatie.Acest lucru a dus  si la aparitia robotilor


Termenul "robot" a fost folosit in 1920 de cehul Karel Capek intr-o piesa numita "Robotul universal al lui Kossum". Ideea era simpla: omul face robotul dupa care robotul ucide omul. Multe filme au continuat sa arate ca robotii sunt masinarii daunatoare si distrugatoare.


Revolutia informatica a marcat saltul de la societatea industrializata la societatea avansat informatizata generand un val de innoiri in tehnologie si in educatie permitand realizarea de roboti.Textul de mai sus reprezinta un extras din "Detectie obstacole". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.