Dilatarea si eroziunea unei imagini

Incarcat la data: 11 Ianuarie 2010

Autor: diana claudia

Pret: 50 credite

Numar pagini: 14

Tip fisier: zip

Marime fisier: 1569 kb

1.Tema proiectului
Tema proiectului consta in crearea unei aplicatii in C Sharp care sa exemplifice operatorii morfologici de dilatarea si eroziune aplicati unei imagini date.


2.Introducere
Operatiile morfologice pe imagini afecteaza forma sau structura unui obiect. Ele se aplica doar pe imagini binare (imagini cu doar doua culori, alb si negru). Operatiile morfologice se folosesc de obicei  ca etape de pre- sau postprocesare a imaginilor (filtrare, subtiere sau eliminare a protuberantelor) sau pentru obtinerea unei reprezentari sau descrieri a formei obiectelor sau regiunilor (contururi, schelete, infasuratori convexe).


3.Consideratii teoretice

In mod traditional, prelucrarea semnalelor multidimensional, deci si a imaginilor in particular bazata pe exploatarea conceptelor si teoriei sistemelor liniare si a transformatei Fourier. Desi aceste abordari clasice sunt justificate si dau rezultate in multe cazuri, aplicarea lor este limitata de problema fundamentala impusa de semnalele de tip imagine: modul de reprezentare a formei sau structurii geometrice existente intr-un semnal. Morfologia matematica realizeaza o abordare axata pe forma prelucrarii imaginilor si conduce la prelucrari ce simplifica structura imaginii, pastrand caracteristicile esentiale de forma.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Dilatarea si eroziunea unei imagini". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: PROIECTELECTRONICATELECOMUNICATII
Jeans Tanner Army Jeans Tanner Army pantaloni cu model army metalic - se incheie in fata cu nasturi metalici - materialul este...
Rochie Aglaya Neagra Rochie Aglaya Neagra rochie midi eleganta de culoarea neagra - are un slit scurt la spate si se incheie cu un fermoar...