Proiectarea unui invertor trifazat

Incarcat la data: 07 Noiembrie 2009

Autor: s

Pret: 80 credite

Numar pagini: 11

Tip fisier: zip

Marime fisier: 163 kb

3 (1 review)

Sa se proiecteze convertorul pentru alimentarea unui system de actionare cu motor asincron trifazat cu urmatoarele date:


Puterea nominala
Tensiunea nominala
Randament nominal
Cuplul masei
Cuplul de mers in gol
Reglarea vitezei
Graficul de functionare al sistemului

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Proiectarea unui invertor trifazat". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan