Proiectarea si dimensionarea unui sistem de alimentare cu energie electrica

Incarcat la data: 09 Decembrie 2010

Autor: Gherman Valentin

Pret: 50 credite

Numar pagini: 15

Tip fisier: zip

Marime fisier: 75 kb

Puterea postului de transformare se stabileste in functie de puterea ceruta de consumator.De corectitudinea determinarii acesteia depind toti indicatorii sistemului de alimentare cu energie electrica:investitii, cheltuieli de exploatare, pierderi de putere si energie, consum de material conductor si alte materiale.Se va avea in vedere si evolutia in timp a sarcinii consumatorului, precum si aparitia de noi consumatori.

6.1 Determinarea sarcinilor de calcul
Stabilirea necesarului de putere electrica a unei interprinderi cu profil industrial bine conturat necesita o serie de informatii in funtie de care se stabileste metoda de calcul.

Se considera cazul in care se cunoaste structura receptoarelor (timp, numar, putere), regimul de functionare, conditiile de exploatare si cerintele privind continuitatea in alimentare cu energie electrica.In care: -   T este timpul pentru care se estimeaza wo este consumul specific pe unitatea de produs A este productia planificata in intervalul de timp Aceasta metoda se utilizeaza pentru  calcule estimative, dand rezultate pentru interprinderi cu productie de serie mare si diversitate redusa a produselor.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Proiectarea si dimensionarea unui sistem de alimentare cu energie electrica". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: PROIECTENERGETICAtransformare
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan