Integrated communication system for inner student organization

Incarcat la data: 13 Ianuarie 2010

Autor: lucrarilicenta

Pret: 100 credite

Numar pagini: 134

Tip fisier: rar

Marime fisier: 1212 kb

New business practices are driving changes in enterprise networks. Employees at corporate headquarters and in worldwide field offices, as well as telecommuters in home offices, need immediate access to data, regardless of whether the data is on centralized or departmental servers.

Enterprises such as corporations, agencies, schools, and other organizations that tie together their data communication, computing, and file servers need:
- interconnected LANs that provide access to computers or file servers in other locations
- high bandwidth onto the LANs to satisfy the needs of the end users
- efficient WAN(s) to interconnect the LANs


To improve communication with partners, employees, and customers, enterprises are implementing new applications such as electronic commerce, videoconferencing, voice over IP, and distance learning. Businesses are merging their voice, video, and data networks into global enterprise networks as shown in . These enterprise networks are viewed as critical to the organization's business success.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Integrated communication system for inner student organization". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: AUTOMATICAPROIECTENGLEZA
Jeans Tanner Army Jeans Tanner Army pantaloni cu model army metalic - se incheie in fata cu nasturi metalici - materialul este...
Rochie Aglaya Neagra Rochie Aglaya Neagra rochie midi eleganta de culoarea neagra - are un slit scurt la spate si se incheie cu un fermoar...