Vocabular de termeni financiari si business in limba engleza

Incarcat la data: 10 Iunie 2014

Autor: Adelina Briciu

Pret: 100 credite

Numar pagini: 22

Tip fisier: zip

Marime fisier: 118 kb

Vocabular de termeni financiari si business.


Proiectul a fost redactat conform cerintelor de mai jos, utilizand termeni din engleza tradusi, cu definitia din dictionar plus exemplu si sursa.


PURPOSE/ FOCUS

Genuine texts to be read and processed in English from economic newspapers/magazines
Business vocabulary focus/ enhancement of business English jargon
Development of general knowledge in relation to economic/financial topics/subjects such as: management, managerial responsibilities, corporate culture, management styles, ethics in the workplace, dynamics of the modern workplace, employment trends, markets, marketing, advertising, finance, accounting, insurance, international trade, recruitment, business planning, etc.
Reading Focus+ Vocabulary Focus
Links provided by the teacher
Dictionary reference (in order to look up appropriate explanations in relation to the context the words/phrases have been found in)
Deadline: one week before the written test the project is turned in in an electronic format.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Vocabular de termeni financiari si business in limba engleza". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: ENGLEZAtermeni financiarivocabularBusiness Englishtermeni business
Jeans Tanner Army Jeans Tanner Army pantaloni cu model army metalic - se incheie in fata cu nasturi metalici - materialul este...
Rochie Aglaya Neagra Rochie Aglaya Neagra rochie midi eleganta de culoarea neagra - are un slit scurt la spate si se incheie cu un fermoar...