Analiza guvernantei corporatiste la SC CARBOCHIM SA

Incarcat la data: 04 Decembrie 2010

Autor: Anton Catalina-Andreea

Pret: 80 credite

Numar pagini: 42

Tip fisier: zip

Marime fisier: 104 kb

Proiect foarte bine intocmit cu calcului ratlor de lichiditate, eficienta echipei manageriale etc. la entitatea respetiva. Infiintata in 1949 la Cluj-Napoca, firma este in prezent cel mai mare producator de abrazive  profesionale din ROMaNIA. Adresandu-se unor piete extrem de variate, CARBOCHIM SA  urmareste ca prin produsele sale, fabricate in baza unor tehnologii moderne, sa ofere calitate la preturi competitive si sa satisfaca cerintele tuturor beneficiarilor sai.


SC CARBOCHIM SA detine titluri de participare la SC CARBOREF SA din Cluj Napoca, in proportie de 25 % din capitalul social, investitia fiind de 37.500 lei. In anul 2005 SC CARBOCHIM SA a participat ca si membru fondator la constituirea. Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Echipamente pentru Industria Lemnului din Romania (A.P.I.E.L.-Romania), contributia sa la patrimoniul initial al asociatiei fiind de 500 lei, ceea ce reprezinta o participare de 7,14%. 


 
SC CARBOCHIM SA nu are filiale sau participatii la capitalul altor societati in afara celor mentionate mai sus. Capitalul social subscris si varsat al SC CARBOCHIM SA la 31.12.2009 este de 9.705.997,5 lei, reprezentand 3.882.399 actiuni comune, cu o valoare nominala de 2,5 lei. 


 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Analiza guvernantei corporatiste la SC CARBOCHIM SA". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: PROIECTFINANTEANALIZAGuvernanta
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan