Caiet practica

Incarcat la data: 19 Ianuarie 2012

Autor: vlasceanu florina

Pret: 50 credite

Numar pagini: 19

Tip fisier: zip

Marime fisier: 43224 kb

Capitolul l
 

1 Prezentarea de ansamblu a unitatii economice
Stagiul de practica l-am desfasurat la SC DUO SISTEM COST SRL  ce are ca activitate confotm codului CAEN-7412: activitati de contabilitate si audit financiar, consultanta in domeniul fiscal ,in cadrul careia am efectuat evidenta contabila a firmei FAMILY-SANLUIZ SRL.

 

1.1    Prezentarea generala a societatii AC FAMILY-SANLUIZ SRL:
Societatea comerciala-FAMILY-SANLUIZ SRL,NAVODARI cu capital roman este persoana juridica romana ,avand forma juridica cu raspundere limitata,este inmatriculata la Registrul Comertului la  data de 14.10.2010  cu nr. de ordin J13/1871/14.10.2010 atribuinduse  la data de 15.10.2010 codul unic de inregistrarea CUI 27535758.

 

Sediul social al firmei este :Navodari,str Teilor,nr.2,bloc c2,jud Constanta,fiind tot odata si unicul punct de vanzare cu amanuntul

 

Activitatea principala a firmei conform codului CAEN-4711  este:comert cu amanuntul in magazine nespecializate cu vanzare predominanta de produse alimentare bauturi si tutun.

 

Societatea comerciala s-a infiintat pe o durata nelimitata incepand de la data inmatricularii la registrul comertului,inregistrandu-se de la bun inceputa ca societatea platitoare  de taxa pe valoare adaugata TVA.
Capitalul social subscris si varsat integral in numerar la data constituirii societatii este de 200 lei si este divizat in 20 de parti sociale a 10 lei fiecare,si apartine in totalitate asociatului unic.

 

Conducerea societatii este  asigurata de asociatul unic care are toate drepturile si obligatiile pentru Adunarea Generala a Asociatilor.personalul societatii sunt in  numar de 3:

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Caiet practica". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CONDUCEREsocietatesediu
Bustiera pentru fitness Dri-Fit Swoosh Bustiera pentru fitness Dri-Fit Swoosh Caracteristici Tip: bustiera Sustinere: medie Gen: femei Colectie: Spring-Summer - Autumn-Winter...
Pantofi sport tricotati Tanjun Pantofi sport tricotati Tanjun Caracteristici Pentru: fete Culoare: negru Imprimeu: uni Stil: casual Tip talpa: plata - joasa...
Tenisi de piele cu detalii peliculizate Jaysen Tenisi de piele cu detalii peliculizate Jaysen Caracteristici Tip: tenisi Culoare: alb Stil: casual Material: piele intoarsa - piele Varf:...