Legislatia muncii

Incarcat la data: 19 Mai 2012

Autor: cata cata

Pret: 50 credite

Numar pagini: 14

Tip fisier: zip

Marime fisier: 49 kb

Societatea Ban Cop Targoviste furnizeaza clientilor sai  trei tipuri principale de servicii:
- deschiderea de conturi bancare ( de diferite tipuri)
- facilitati de imprumut (de credit)    
- servicii privinde transferul fondurilor


Serviciul Internet Banking reprezinta o solutie de varf ce permite accesul in timp real al clientilor la serviciile bancii folosind tehnologii de ultima ora in domeniul e-banking-ului.


Prin utilizarea sistemului de internet banking clientii au acces permanent on-line la conturile lor si pot efectua operatiuni 24 ore din 24, 7 zile pe saptamana. De asemenea, serviciul ofera o mare mobilitate, facilitatile acestuia fiind disponibile de la orice calculator conectat la Internet
   
Principalele servicii oferite sunt:

  • Modulul pentru clienti
  • Plati in lei catre beneficiari si bugetul statului. Clientul poate efectua atat plati catre beneficiari cat si pentru trezoreriile statului.
  • Plati programate. Clientul isi poate defini ordine de plata ce se vor realiza cu o periodicitate bine definita.
  • Plati in valuta. Clientul poate efectua plati in orice valuta catre partenerii sai de afaceri din alte tari.
  • Transferuri interne. Clientul poate sa efecueze transferuri intre conturile proprii.
  • Sabloane pentru ordine de plata. Pentru acelasi tip de ordin de plata, de exemplu plata catre un furnizor, clientul completeaza pe macheta de introducere a ordinelor de plata acele informatii care considera ca nu se vor modifica. In momentul in care doreste sa efectueze o plata catre acel furnizor se selecteaza sablonul, dupa care se completeaza si celelalte date care nu au fost incluse in sablon.
  • Schimb valutar spot si forward. Clientul poate sa efectueze schimburi valuare pentru sumele de bani ce le detine in conturile sale.
  • Managementul depozitelor. Clientul poate realiza depozite standard (depozitele standard  pe care banca le ofera), specificand informatii ca: suma de constituire, tipul, perioada. Deasemenea poate prelungi si lichida depozite.
  • Vizualizarea extraselor de cont. Clientul poate vizualiza on-line tranzactiile efectuate.
  • Asistenta on-line(intrebare-raspuns). Prin intermediul acestui modul clientul beneficiaza de asistenta operatorului de la banca.
  • Interogare CIP. Clientul are posibilitatea de a-si verifica partenerii interogand lista CIP.
  • Import OP-uri din fisier. Clientul poate importa ordine plata dintr-un fisier exportat din sistemul contabil al firmei. (ex: import salarii).
     

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Legislatia muncii". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: PROIECTEFINANTElegislatia munciiproiect finante
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan