Targul international al valutelor - dolarul american

Incarcat la data: 02 Aprilie 2011

Autor: curca stefania

Pret: Gratuit

Prezentare power-point (16 slide-uri)

La inceput a fost Columb. Cristofor Columb mai exact... El a dat dezlegare accesului spre "Lumea Noua", devenita America  zilelor  noastre. Timp de 5 secole, oameni din toate colturile lumii au venit aici in cautarea "Visului American".


Statele Unite ale Americii este un stat federal este alcatuit din 50 de state federale si un district federal.  Fiecare stat detine suveranitate legala, are propriul parlament, guvernator ales prin vot direct de populatia statului.

Unitatea monetara a Statelor Unite este dolarul american.

Sistemul economic american poate fi definit  prin caracterul sau descentralizat, caracter capitalist,  bazat pe proprietatea privata si libera initiativa.

Istoria S.U.A. este stans legata de economie.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Targul international al valutelor - dolarul american". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: AMERICADOLARULstate
Jeans Tanner Army Jeans Tanner Army pantaloni cu model army metalic - se incheie in fata cu nasturi metalici - materialul este...
Rochie Aglaya Neagra Rochie Aglaya Neagra rochie midi eleganta de culoarea neagra - are un slit scurt la spate si se incheie cu un fermoar...