Proiect: Rotorul

Incarcat la data: 21 Noiembrie 2009

Autor: Preda Alexandra

Pret: 80 credite

Numar pagini: 36

Tip fisier: zip

Marime fisier: 1950 kb

Teorema variatiei energiei cinetice; Teorema variatiei energiei potentiale; Teorema variatiei energiei mecanice; Lucrul mecanic al unei forte pe un contur oarecare; Lucrul mecanic al unei forte pe un contur inchis. Circulatia: integrala de linie a functiei vectoriale.

Circulatia pe un contur inchis:                     
Din punct de vedere fizic, circulatia lui F reprezinta lucrul mecanic pe care il executa vectorul F de-a lungul curbei C ( defapt, asta este interpretarea fizica a integralei curbilinii ). Consideram raportul dintre circulatia vectorului A pe un contur inchis, C, si suprafata delimitata de acesta, S. Astfel, avem: impartim suprafata in N suprafete. Daca N › ? atunci ne vom situa in vecinatatea unui punct din spatiu. in acest caz avem:

Avem o infinitate de suprafete diametrale, fiecare cu circulatia ei ? o infinitate de limite. Alegem suprafata cu circulatia maxima. Aceasta va fi caracterizata de un vector normal.
   
Dorim sa caracterizam cumva circulatia campului vectorial     pe counturul acestei suprafete? Dar cum?   
Daca schimbam suprafata am vazut ca se schimba circulatia. Asadar, noua marime care ne va caracteriza circulatia va trebui sa o definim in relatie cu suprafata S, mai precis, cu vectorul normal la suprafata.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Proiect: Rotorul". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: FIZICAPROIECTrotorul
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan