Sisteme de reglare automata a temperaturii

Incarcat la data: 12 Ianuarie 2011

Autor: lori cris

Pret: 80 credite

Numar pagini: 21

Tip fisier: zip

Marime fisier: 418 kb

Parametrii proceselor tehnologice sunt marimi fizice care caracterizeaza regimul de desfasurare al proceselor. Pentru ca in urma desfasurarii procesului tehnologic sa rezulte produse de calitate si in cantitati prestabilite, la un pret de cost corespunzator, operatorii chimisti trebuie sa mentina procesul in regim nominal. Regimul nominal este caracterizat prin anumite valori nominale ale parametrilor tehnologice.

Parametri tehnologici intalniti cel mai frecvent in industria chimica sunt marimi fizice ca temperatura, presiunea, debitul (viteza de curgere a fluidelor prin conducte), nivelul de lichid sau de materiale pulverizate sau alte marimi care caracterizeaza calitatea materiei prime sau produselor (pH-ul, umiditate, densitate, vascozitate si culoare).


Deviatiile parametrilor tehnologici de la valorile lor nominale determina desfasurarea procesului intr-un regim in care calitatea produselor si productivitatea instalatiei tehnologice sunt nesatisfacatoare. Uneori, asemenea deviatii pot duce chiar la stari grave de avarie. Sistemele automate de masurare si control fac posibila urmarirea variatiilor in timp a parametrilor tehnologici si stabilirea deviatiei lor de la valorile nominale prescrise.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Sisteme de reglare automata a temperaturii". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: FIZICAPROIECTparametritemperatura
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan