Spatii vectoriale

Incarcat la data: 27 Ianuarie 2011

Autor: Nedelcu Andreea

Pret: 80 credite

Numar pagini: 29

Tip fisier: zip

Marime fisier: 150 kb

Notiunea de spatiu vectorial constituie obiectul de studiu al algebrei liniare si reprezinta una dintre cele mai importante structuri algebrice utilizata in diferite ramuri ale matematicii precum si in disciplinele aplicate.

1.1 Definitie.
O multime nevida V se numeste spatiu vectorial (liniar) peste campul K (pe scurt K-spatiu vectorial) daca sunt indeplinite urmatoarele conditii:

(V, +) formează o structură de grup abelian (de tip aditiv)

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Spatii vectoriale". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: FIZICAEXEMPLEDEFINITIE
Sandale casual dama ECCO Touch Plateau (Negre) Sandale casual dama ECCO Touch Plateau (Negre) Sandalele ECCO Touch Plateau sunt confectionate din piele moale cu detalii metalice(tinte). Sunt...