Amenajarea in scopuri turistice a zonei Crangul Petresti, judetul Vrancea

Incarcat la data: 07 Ianuarie 2012

Autor: Gabriela G

Pret: Gratuit

Numar pagini: 3

Tip fisier: zip

Marime fisier: 10397 kb

Amenajarea in scopuri turistice a zonei Crangul Petresti,
judetul Vrancea

1. Selectia zonei si stabilirea tipului de amenajare


Zona ce urmeaza a fi amenajata este situata in comuna vranceana Petresti, la aproximativ 7 km de orasul Focsani. Localizarea exacta a acesteia este prezentata in figura 1. Proiectul consta in amenajarea unui parc de recreere si agrement, umarind conservarea si valorificarea rezervatiei de arhitectura si tehnica pupulara din Crangul Petresti, monument istoric ce este parte componenta a Muzeului Vrancei. Amenajarea va fi destinata in special turismului de weekend, mai ales rezidentilor municipiului Focsani, dar si turistilor sositi din alte regiuni ale tarii, avand in vedere cadrul natural si atractiile turistice existente in zona.


Crangul Petresti este o padure in suprafata de 130 ha, alcatuita preponderent din stejar. Proiectul de amenajare turistica vizeaza in principal 41 hectare de teren localizate in centrul crangului, dar si 12,8 ha de teren ce imprejmuiesc padurea.


Principalele cai de acces catre aceasta zona sunt: drumul european E85, urmarind ulterior drumul judetean DJ 204 E Focsani – Petresti.


 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Amenajarea in scopuri turistice a zonei Crangul Petresti, judetul Vrancea". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: ZonaAmenajareVRANCEA
Jeans Tanner Army Jeans Tanner Army pantaloni cu model army metalic - se incheie in fata cu nasturi metalici - materialul este...
Rochie Aglaya Neagra Rochie Aglaya Neagra rochie midi eleganta de culoarea neagra - are un slit scurt la spate si se incheie cu un fermoar...