Analiza geografico-istorica a comunei Radauti-Prut

Incarcat la data: 28 Iunie 2010

Autor: Marta Agnes

Pret: Gratuit

Numar pagini: 2

Tip fisier: zip

Marime fisier: 16 kb

Evidentierea originii geografice a abonatilor din comuna Radauti-Prut. In cadrul structurii geografice antroponimele cele mai intalnite in comuna Radauti-Prut sunt cele moldovenesti (Abutnaritei, Adascalitei, Alupoaie, Atanasoae), fapt explicabil prin pozitia geografica a comunei. In zona Transilvania – Banat intalnim numele “Ungureanu”, nume rar intalnit.

Din grafic putem observa ca in cadrul structurii profesionale, sectorul tertiar este reprezentat de cel mai mare procentaj: 80%, numele frecvent intalnite la aceasta categorie fiind: Boariu, Carausu, Caruceriu, Dascalescu, Muraru, Puscasu.

Sectorul secundar: 15% fiind dominat de nume ca – Ciubotariu, Cojocariu, Olariu.
Sectorul primar: 18% - Ciobanu.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Analiza geografico-istorica a comunei Radauti-Prut". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: ANALIZACOMUNAGEOGRAFICA
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan