Canada-prezentare power point

Incarcat la data: 10 Iunie 2011

Autor: Dumitru Marian

Pret: 80 credite

Numar pagini: 28

Tip fisier: rar

Marime fisier: 1465262 kb

Este situata in partea de nord a Americii de Nord, cuprinzand un spatiu continental si numeroase insule situate in O.Arctic.

Se invecineaza cu un singur stat, cu Statele Unite ale Americii, in partea de sud.

Are un relief foarte variat.

In vest se dezvolta sistemul andin, cu muntii: M.Coastelor cu alt. cele mai mari, vf.Logan - 6050m, M.Stancosi, M.Mackenzie.

In centru:     
- Scutul Canadian, alcatuit din cele mai vechi structuri geologice, cu un relief puternic modelat de ghetarii cuaternari.
-Podisul Preriilor cu alt.de 1000-1200m

In sud-est se afla M.Appalachi, cu alt. max. de 1130m.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Canada-prezentare power point". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: GEOGRAFIEPROIECTCanada
Sandale casual dama ECCO Touch Plateau (Negre) Sandale casual dama ECCO Touch Plateau (Negre) Sandalele ECCO Touch Plateau sunt confectionate din piele moale cu detalii metalice(tinte). Sunt...