Geografie economica an1

Incarcat la data: 12 Ianuarie 2011

Autor: Stoica Ioana- Cristina

Pret: 50 credite

Numar pagini: 10

Tip fisier: zip

Marime fisier: 151 kb

Harta politica a lumii reprezinta totalitatea statelor si altor teritorii, indiferent de localizarea geografica, marimea, forma, alcatuirea si regimul politic. Harta politica a lumii contemporane este rezultatul unei multimilenare evolutii istorice. Istoria hartii politice este istoria umanitatii si a evolutiei statelor, a evenimentelor, conflictelor, neintelegerilor dintre state, a modificarii frontierelor.

Astfel, harta politica a lumii este unul din elementele fundamentale ale geografiei politice. Pe harta politica a lumii contemporane sunt inregistrate 193 de state care ocupa un teritoriu de 135 800 km2; pe langa state, exista in lume teritorii dependente (in total 243 de state si teritorii dependente).

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Geografie economica an1". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: GEOGRAFIEPROIECTECONOMICA
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan