Proiect Impaduriri: Cadrul fizico-geografic si al vegetatiei din municipiul Codlea

Incarcat la data: 10 Iunie 2012

Autor: Cristian Vacaru

Pret: 80 credite

Numar pagini: 45

Tip fisier: zip

Marime fisier: 98 kb

La Conferinta I de amenajare din 30.09.2003 s-a stabilit ca terenul forestier al municipiului Codlea, sa formeze unitatea de baza UB Codlea. Parcelele din fosta UB II Geamana si-au pastrat numerotarea de la 2-68, cele din UP I Valea Vulcanitei au primit unmerele de la 69-75, iar cele din UP III Valea Humorului de la 75-102. Numerotarea bornelor va ramane cea existenta cu mentiunea ca se va screpe pe ele UB in loc de UP. Bornele noi au primit numere in continuare.

Documentele din care reiese derepul de proprietar al localitatii Codlea asupra fondului forestier il constituie Procesul verbal de punere in pisesie nr. 7272 din 05.08.2002.
Suprafata totală a Unitătii de Productie este de  3148,4 ha.

1.1. Studiul conditiilor stationale

1.2.1. Consideratii geografice şi geomorfologice

a. Geologie

Padurile ce compun UB Codlea sunt situate in sectorul sudic al Muntilor Persani, pe poalele nordice, sudice si vestice, ale Magurei Codlea.

Din punct de vedere geologic, substratul este format din conglomerate, marne, gresii cretacice, calcare
si roci metamorfice de tipul micasisturilor si paragnaiselor si pietrisurilor cuaternare.

In general, este alcatuit intr-un substrat cu roci usor erozibile care de-a lungul timpului sub actiunea factorilor interni si externi au determinat o geomorfologie variată in care dominant este versantul cu înclinare moderată si expoziții însorite si umbrite.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Proiect Impaduriri: Cadrul fizico-geografic si al vegetatiei din municipiul Codlea". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: PROIECTEproiect silviculturaimpadurire
Jacheta usoara verde oliv inchis Jacheta usoara verde oliv inchis Descriere produs:Tip: jachetaCuloare: verde oliv inchisMaterial: usorDetalii: margini...
Jacheta usoara violet inchis Jacheta usoara violet inchis Descriere produs:Tip: jachetaCuloare: violet inchisMaterial: usorDetalii: margini...
Camasa alba in dungi Camasa alba in dungi Descriere produs:- camasa alba cu dungi albastre- imprimeu text pe partea din spate- guler...