Strategia de dezvoltare locala a municipiului Fetesti

Incarcat la data: 21 Martie 2010

Autor: barbu roxana

Pret: 80 credite

Numar pagini: 42

Tip fisier: zip

Marime fisier: 4551 kb

Strategia de dezvoltare locala a Municipiului Fetesti 2007-2013


 
In aceasta etapa, cand Romania trebuie sa adopte standardele europene, si municipiul Fetesti are nevoie de un plan de dezvoltare care sa vizeze toate domeniile si in care sa se regaseasca interesele tuturor membrilor comunitatii, un plan care sa canalizeze resursele catre actiuni integrate ce urmaresc progresul social, protejarea mediului, utilizarea eficienta a resurselor umane si naturale in vederea atingerii unui nivel ridicat si sigur de crestere economica si ocupare a fortei de munca.Strategia de Dezvoltare Locala a municipiului Fetesti este construita pe concluziile analizelor socio-economice si SWOT, pe avantajele localitatii. Strategia, prin structura si continut, urmareste dezvoltarea economica si echilibrata, concomitent cu dezvoltarea capacitatii acesteia de a se adapta si a putea raspunde schimbarilor economice cheie. Strategia se adreseaza unei game largi de probleme economice, sociale si de mediu ale comunitatii, care sunt relevante pentru definirea obiectivelor necesare obtinerii dezvoltarii durabile si cresterii coeziunii economice si sociale in municipiul Fetesti.


Strategia este un cadru de planificare strategic care defineste viziunea, caile care conduc la obtinerea ei si pe baza caruia sectorul public si privat pot actiona eficient in ceea ce priveste folosirea resurselor locale si obtinerea de beneficii in folosul comunitatii. Ea ghideaza astfel incat interventiile si activitatile necesare crearii unei regiuni dinamice si prospere sa se concentreze asupra domeniilor- cheie de dezvoltare.


Totodata, aceasta constituie baza dezvoltarii planurilor de actiune pentru administratia publica locala si organizatiile partenere in vederea prezentarii de proiecte in cadrul programelor de finantare nationale si europene care sprijina dezvoltarea locala.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Strategia de dezvoltare locala a municipiului Fetesti". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: MUNICIPIULUIFETESTIstrategie de dezvoltare
Jeans Tanner Army Jeans Tanner Army pantaloni cu model army metalic - se incheie in fata cu nasturi metalici - materialul este...
Rochie Aglaya Neagra Rochie Aglaya Neagra rochie midi eleganta de culoarea neagra - are un slit scurt la spate si se incheie cu un fermoar...