topografie digitala si GIS in cercetarea arheologica

Incarcat la data: 20 Iulie 2010

Autor: borsan tudor

Pret: 100 credite

Cuvantul "arheologia" provine din compunerea termenilor grecesti: archaios  =  vechi si logos = stiinta. Arheologia este o stiinta autonoma, aparuta la sfarsitul secolului XIX, care are ca scop depistarea, sistematizarea, clasificarea, datarea, reconstituirea si interpretarea vestigiilor materiale ce se afla in pamant, la suprafata solului sau sub apa, in scopul reconstituirii proceselor culturale, social-economice sau politice ce au  avut loc in etapele timpurii (dar si mai recente) ale istoriei omenirii.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "topografie digitala si GIS in cercetarea arheologica". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: GEOGRAFIEARHEOLOGIEtopografie
Sandale casual dama ECCO Touch Plateau (Negre) Sandale casual dama ECCO Touch Plateau (Negre) Sandalele ECCO Touch Plateau sunt confectionate din piele moale cu detalii metalice(tinte). Sunt...