Vegetatia - componenta a mediului

Incarcat la data: 16 Noiembrie 2010

Autor: Gheorghe Roxana

Pret: 80 credite

Numar pagini: 25

Tip fisier: zip

Marime fisier: 14896 kb

Vegetatia este un invelis compus din plante si este influentata si determinata de mai multi factori geoecologici: clima; relieful: deoarece are dispunere diferita catre lumina, versantii sudici sunt cei mai luminati, iar cei nordici cei mai putin luminati; solul: prin fertilitate; pozitia geografica: caracteristici de vegetatie specifice zonei; distribuirea uscatului si a marilor.

Clima - prin aspectele de temperatura si umiditate ordoneaza covorul vegetal. Atat temperatura, cat si umiditatea variaza in suprafata si altitudine. Prin urmare si vegetatia se va structura dupa aceste variabile, creand zone si etaje de vegetatie.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Vegetatia - componenta a mediului". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: MEDIUCOMPONENTAVEGETATIEproiect geografie
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan