Obtinerea branzei de vaci

Incarcat la data: 14 Februarie 2011

Autor: sorin c

Pret: 80 credite

Numar pagini: 39

Tip fisier: zip

Marime fisier: 88 kb

Pe parcursul  evolutiei sale istorice omul a dezvoltat multe tehnologii de prelucrare a alimentelor existente in natura, datorita modificarilor  nutritionale suferite. Pe langa dezvoltarea de tehnologii de prelucrare a alimentelor, el a reusit sa imbunatateasca si chiar sa perfectioneze aceste tehnologii pentru a obtine produse de calitate din ce in ce mai potrivita activitatii sale  si cu proprietati superioare produselor eixstente in natura.


Prezentul proiect prezinta procedeul de obtinere a branzei proaspete de vaci. Sunt cuprinse date referitoare la cele doua procedee de obtinere a branzei proaspete de vaci- procedeul clasic si procedeele de fabricatie mecanizate in vana Schullenburg si cu separatorul centrifugal  de coagul., fiind descries in amanunt cel considerat optim.
Proiectul a fost structurat pe sapte capitole, respectiv:


-    Primul capitol prezinta date generale referitoare la produsul finit
-    In cel de al doilea capitol sunt enumerate variantele tehnologice de obtinere a branzei proaspete de vaci dupa care am descris etapele procesului considerat optim.
-    Al treilea capitol cuprinde caracteristicile materiei prime si celor auxiliare.
-    In urmatorul capitol s-a realizat intocmirea  bilantului masic si bilantului termic.
-     In capitolul sase sunt descrise produsele ce rezulta in urma obtinerii branzei proaspete de vaci.
       Utilajul principal si doua secundare cu care am obtinut branza dietetica sunt descrise in capitolul sase.
-    Iar in ultimul capitol am adaugat cateva norme de protectie a muncii si P.S.I.
In continuare doresc sa va prezint rezultatele studiului efectuat in domeniul fabricarii branzei proaspete de vaci, folosind ca materie prima laptele de vaca.

 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Obtinerea branzei de vaci". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: INDUSTRIEBRANZAVACI
Jacheta usoara verde oliv inchis Jacheta usoara verde oliv inchis Descriere produs:Tip: jachetaCuloare: verde oliv inchisMaterial: usorDetalii: margini...
Jacheta usoara violet inchis Jacheta usoara violet inchis Descriere produs:Tip: jachetaCuloare: violet inchisMaterial: usorDetalii: margini...
Camasa alba in dungi Camasa alba in dungi Descriere produs:- camasa alba cu dungi albastre- imprimeu text pe partea din spate- guler...