Tehnologii de obtinere a covrigilor

Incarcat la data: 04 Ianuarie 2010

Autor: Johnel02

Pret: 80 credite

Numar pagini: 37

Tip fisier: zip

Marime fisier: 102 kb

Faina reprezinta materia prima de baza, care intra in cea mai mare proportie in componenta produselor de panificatie si fainoase.
Largirea permanenta a sortimentatiei, concomitent cu progresul in tehnologia de fabricare a multiplelor produse, impune utilizarea de fainuri cu insusiri fizico – chimice si tehnologice si diferentiate.


Calitatea fainii devine in prezent una din problemele fundamentale pentru industria panificatiei si produselor fainoase.
Aceasta, deoarece mecanizarea avansata si mai ales automatizarea proceselor tehnologice nu permit modificarea cu usurinta a parametrilor de lucru stabiliti.


Drept urmare, pentru obtinerea produselorde buna calitate in conditii economicae superioare, faina trebuie sa aiba insusiri cit mai constante si corespunzatoare cerintelor de fabricatie a fiecarui sortiment sau grupe de produse.
La fabricarea produselor de panificatie si a produselor fainoase se utilizeaza in principal uratoarele materii prime si auxiliare: faina, afinatori ( drojdie sau unele substante chimice) sare comestibila, apa grasimi alimentare, substante de indulcire, coloranti si condimente.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Tehnologii de obtinere a covrigilor". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: PROIECTALIMENTEtehnologie
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan