Inteligenta artificiala - Programe conversationale

Incarcat la data: 11 Iunie 2010

Autor: IONITA Georgiana Loredana

Pret: 80 credite

Numar pagini: 11

Tip fisier: zip

Marime fisier: 73 kb

Inteligenta Artificiala este stiinta, parte a informaticii, care proiecteaza sisteme artificiale cu comportament inteligent - adica sisteme ce manifesta proprietatii pe care in mod obisnuit le asociem cu existenta inteligentei in comportamentul uman - intelegerea limbajului, invatare, rationament, rezolvarea problemelor etc. Astfel de sisteme pot raspunde flexibil in situatii ce nu au fost anticipate de programator.

Scopul Inteligentei Artificiale (AI) este de a dezvolta algoritmi sau metode pentru sistemele de calcul, care sa simuleze modul de gândire uman.

Un program inteligent este un program care manifesta o comportare similara cu aceea
a omului cand este confruntat cu o problema similara. Nu este necesar ca programul sa rezolve sau sa incerce sa rezolve problema in acelasi mod in care ar rezolva-o oamenii.

CUPRINS:

I.    Inteligenta artificiala………………………………………………………….3
II.        Retelele neuronale…………………………………………………………….3
1.    Caracteristicile retelelor neuronale artificial………………………….4
III.       Limbajul de programare LISP………………………………………………..4
1.    Tipuri de date in LISP………………………………………………..4
2.    Caractere specifice LISP……………………………………………..5
3.    Evaluarea expresiilor in LISP………………………………………..7
4.    Notatii in LISP……………………………………………………….7
IV.    Aplicatia………………………………………………………………………8
V.    Concluzii……………………………………………………………………..10
VI.    Bibliografie…………………………………………………………………..11
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Inteligenta artificiala - Programe conversationale". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: PROIECTPROGRAMEINTELIGENTA ARTIFICIALA
Jeans Tanner Army Jeans Tanner Army pantaloni cu model army metalic - se incheie in fata cu nasturi metalici - materialul este...
Rochie Aglaya Neagra Rochie Aglaya Neagra rochie midi eleganta de culoarea neagra - are un slit scurt la spate si se incheie cu un fermoar...