Creare website privind turismul in Republica Moldova

Incarcat la data: 21 Aprilie 2011

Autor: Ion Ursu

Pret: 100 credite

Numar pagini: 68

Tip fisier: zip

Marime fisier: 3192 kb

In prezent internetul ocupa o pozitie destul de importanta in viata cotidiana. Daca pina acum internetul era disponibil doar pentru persoanele de elita, acum el sa extins pe o arie destul de larga si se considera a fi sursa principala de informatie.


In general, internetul a avut o influenta foarte mare asupra marketingului calatoriilor si turismului decit orice alta tehnologie de pe timpurile inventarii televiziunii. El, deja, s-a afirmat ca canalul de baza a distributiei si promovarii produsului organizatiilor turistice pe pita serviciilor turistice.


Importanta Internetului si a altor platforme interactive multi-media in promovarea turismului este greu de evaluat. Pe masura patrunderii in Era Informationala, organizatiile care se ocupa cu marketingul destinatiilor turistice si ceilalti mari furnizori de servicii turistice trebuie sa constientizeze necesitatea utilizarii Internetului si noilor tehnologii interactive, atractivitatea lor crescinda fata de turisti si calatori, si sa invete sa profite de pe urma utilizarii acestor noi canale, privelegiul carora consta in eficienta distributiei globale si, totodata, in posibilitatea apropierii sectoarelor private si publice a pietii turistice.


Scopul tezei de licenta este de a elabora un web site in vederea promovarii turismului in Republica Moldova.  Teza este structurata in trei capitole, continand de asemenea introducere, concluzii si anexe. Primul capitol - „Limbaje si aplicatii utilizate la elaborarea site-urilor web” prezinta succinct o trecere in revista a aplicatiilor si programelor ce se utilizeaza in elaborarea paginilor web modern.


Capitolul II - „Promovarea turismului in RM” prezinta necesitatea utilizarii tehnologiilor informationale in domeniul turismului si promovarea turismului in RM folosind tehnologiile informationale in prezent.

 

Ultimul capitol - „Prezentarea site-ului elaborat” prezinta nemijlocit descrierea site-ului web creat. De asemenea, aici sunt prezentate rezultatele chestionarului efectuat in scopul colectarii informatiei necesare pentru elaborarea site-ului. Toate codurile de program sunt prezentate ca anexe.

 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Creare website privind turismul in Republica Moldova". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: InternetulWEBSITERepublica Moldova
Jeans Tanner Army Jeans Tanner Army pantaloni cu model army metalic - se incheie in fata cu nasturi metalici - materialul este...
Rochie Aglaya Neagra Rochie Aglaya Neagra rochie midi eleganta de culoarea neagra - are un slit scurt la spate si se incheie cu un fermoar...