Flux Lucrari -Sistem Informatic

Incarcat la data: 05 Ianuarie 2010

Autor: comenzilucrari

Pret: 80 credite

Numar pagini: 34

Tip fisier: zip

Marime fisier: 426 kb

Intr-o era a  informatiei, abilitatea de a reactiona rapid si eficient la diferitele necesitati este cel mai important factor in orice domeniu de activitate al societatii. In acest caz, volumul si complexitatea informatiilor care se vehiculeaza pot fi covarsitoare, iar eficienta folosirii informatiilor depinde in cea mai mare masura de capacitatea de organizare a unui volum mare de date intr-un timp cat mai scurt.


Am elaborat aceasta lucrare din nevoia de a facilita fluxul  lucrarilor  in interiorul unei institutii, in speta Oficiul de Cadastru Bucuresti, si pentru o mai buna monitorizare a modului de solutionare  si finalitatea acestora.
Oficiul de Cadastru  Bucuresti se ocupa cu avizarea  din punct de vedere tehnic a documentatiilor cadastrale.

Pentru a putea tine o evidenta clara a tuturor lucrarilor intrate in institutie s-a implemetat un sistem informatic cu ajutorul caruia sa se poata controla fluxul datelor. Acest sistem informatic va cuprinde doua fluxuri de date:
1.    unul care va fi format din partea tehnica a documentatiilor intrate in institutie;
2.    si celalalt care va cuprinde toate cererile provenite din exterior si cele interne.
Obiectul acestei lucrari va fi realizarea celui de al doilea flux  mai sus amintit.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Flux Lucrari -Sistem Informatic". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: FACULTATEINFORMATICAPROIECT