Factori de succes in managementul unei organizatii

Incarcat la data: 09 Mai 2011

Autor: zugravu claudia

Pret: 50 credite

Numar pagini: 20

Tip fisier: zip

Marime fisier: 46 kb

1.1. Despre Dedeman


Constituita in baza unui capital social privat, societatea comerciala SC.DEDEMAN.SRL, isi desfasoara activitatea in conformitate cu legile romane si cu statutul societatii si face parte din Grupul Dedeman impreuna cu Dedeman Automobile (dealer Dacia, Renault, Nissan) si Dedeman Camioane (dealer Renault Trucks). Dedeman este afacerea de succes a doi antreprenori romani care, incepand cu anul 1992, au dezvoltat lantul de retail cu materiale de constructii si pentru amenajari interioare, de tip Do-It-Yourself, destinat celor ce doresc sa isi construiasca si sa-si amenajeze caminul.


Dedeman este cea mai dinamica companie din domeniu. La 7 ani de la deschiderea primului magazin de tip DIY cu suprafata de peste 5000 m2 a devenit lider national, operand in prezent o retea de 21 de magazine.    

                                                                                 .
Compania s-a extins intr-un ritm constant si rapid, dar pe langa calcule si cifre, cel mai important capital al modelului de business Dedeman este cel uman. Angajatii care lucreaza in cele 21 magazine ale lantului de retail alcatuiesc o familie, dinamica, pragmatica si mereu atenta la cerintele, planurile si nevoile clientilor si partenerilor sai.                                           .
       

In 1994, Dedeman avea 11 angajati. in 2002, pentru reteaua de retail cu materiale de constructii si pentru amenajari interioare lucrau 245 oameni. Astazi, la Dedeman, peste 4000 de angajati stau la dispozitia clientilor, dedicati planurilor lor. in reteaua de magazine Dedeman, clientii  pot alege articole destinate instalatiilor termice, sanitare, electrice, de canalizare si gaz, materiale de baza in constructii, materiale pentru amenajari interioare, scule si accesorii, unelte si utilaje, echipamente de protectie, articole pentru gradina, mobilier, electronice si electrocasnice. Gama produselor comercializate este extrem de generoasa depasind 45.000 de repere, acestea provenind de la producatori nationali sau din importuri - Franta, Italia, Spania, Polonia, Slovacia, Germania si China.     

                                                                                         .
Dedeman inseamna totodata servicii de calitate care insotesc si completeaza cumparaturile pe care clientii le fac in magazinele sale. Pe langa consiliere si consultanta, serviciile de logistica si asistenta transforma vizita la Dedeman intr-o invitatie de a reveni oricand intr-un mediu prietenos, atent si flexibil, dedicat planurilor celor harnici si intreprinzatori. Valorile care au insotit compania inca de la  infiintare si au asigurat succesul pana in prezentsunt:seriozitate, ambitie, perseverenta, implicare, onestitate,harnicie. 

 

1.2. Obiectivele Dedeman
 

Zi de zi compania este preocupata de asigurarea celor mai bune sevicii pentru clientii sai,dorind ca fiecare client din magazin sa plece multumit deoarece gasit cele mai bune solutii pentru planurile sale. Astfel cat mai multi oameni care doresc sa isi construiasca,sa isi renoveze sau sa isi amenajeze locuintele,vor apela si vor beneficia de serviciie Dedeman. Scopul este de a ajunge in elita retail-ului romanesc prin preocuparea permanenta pentru calitatea serviciilor oferite clientului si prin valoarea capitalului uman din companie.

 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Factori de succes in managementul unei organizatii". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: OrganizatiiFACTORIsuccesmanagmentul