Management financiar

Incarcat la data: 20 Ianuarie 2012

Autor: Cartis Teodora

Pret: 50 credite

Numar pagini: 19

Tip fisier: zip

Marime fisier: 82233 kb

SC MEISER ROMANIA SRL s-a infiintat in 1998 ca o firma mixta maghiara - romana conform Legii 31/1990. Domeniul de activitate il constituie importul urmatoarelor produse:

 

- gratare metalice ULTRA,SP,GS,
- scari metalice ,
- profile metalice zincate termic pentru investitii,
- spalieri metalici de vita de vie,
- platbanda pentru butoaiele de vin si pentru pamantare,
- balustrade cu bile.

 

Gratarele metalice sunt utilizate pe scara larga pentru platforme, pasarele, scari, balustrade, luminatoare, fatade, balcoane, parasolare, acces in cladiri, rafturi, garduri, protectia copacilor. Profilele din tabla expandata se folosesc atat pentru investitii industriale cat si in constructii civile.

 

Din anul 2000 firma MEISER ROMaNIA functioneaza cu capital integral strain si face parte din grupul german de firme MEISER, lider european in productia de gratare metalice, grup care are firme in toate tarile Europei , fiind prezent si in America de Nord si de Sud, Egipt si China.

 

Firma MEISER ROMANIA SRL are sediul in Oradea ,isi desfasoara activitatea cu 8 angajati , dispune de doua depozite si anume:
· depozitul din Oradea deserveste clientii din Transilvania, Banat, Crisana si Maramures
· depozitul din Ploiesti deserveste clientii din sudul tarii, Moldova si Dobrogea.

 

In aceste depozite se tin pe stoc anumite tipuri, dimensiuni de produse si sunt imediat disponibile clientilor. Produsele care nu sunt pe stoc sunt comandate la fabricile Meiser si in maximum 3 saptamani pot fi livrate clientilor. Aria de vanzare este toata tara, cat si ocazional in Republica Moldova. Clientii firmei sunt cei mai mari antreprenori din Romania si firme straine care investesc in Romania.

 

In mediile europene si de specialitate, gratarele metalice MEISER sunt recunoscute ca fiind de o calitate deosebita.

 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Management financiar". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: MANAGEMENTFirmaPRODUSE
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan