Managementul in constructii (.ppt)

Incarcat la data: 13 Martie 2013

Autor: Anya Produ

Pret: 50 credite

Numar pagini: 14

Tip fisier: zip

Marime fisier: 355 kb

Majoritatea teoreticienilor in management gasesc inceputurile managementului la Frederic Taylor si la Henry Fayol. Unii considera ca au existat si inaintea acestora specialisti si practicieni care pusesera in evidenta elemente manageriale (R. Owen, Ch. Babbage etc). Potrivit unor cercetatori, inceputurile managementului trebuie vazute in antichitate.

Management este functia organizationala care asigura desfasurarea eficienta a activitatilor si care urmareste obtinerea nivelului maxim de rezultate prin folosirea optima a resurselor. Activitatea de management poate avea in vedere grupuri de oameni (echipe) sau procese.
    
Resursele pe care un manager le are, in principal, la dispozitie: timpul, talentul, resursele financiare si resursele umane.

Management este de asemenea denumirea data echipei de manageri din cadrul unei organizatii.

Managementul calitatii
Reprezinta activitatea de management in directia dezvoltarii si implementarii unui set de reguli si instrumente care formeaza sistemul de management al calitatii si care are drept scop asigurarea nivelului de calitate dorit pentru produsul companiei.

Managementul calitatii are trei componente principale: controlul calitatii asigurarea calitatii si imbunatatirea calitatii.

Managementul performantei
Este un proces de evaluare continua a performantelor la nivelul organizatiei, al echipelor si individual, in functie de indicatorii de performanta prestabiliti, si folosirea rezultatelor evaluarii pentru atingerea constanta a obiectivelor propuse.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Managementul in constructii (.ppt)". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: PROIECTEproiect managementmanagementul in constructii