Managementul in S.U.A. (power-point)

Incarcat la data: 17 Mai 2011

Autor: andrescu corina

Pret: Gratuit

Evolutia managementului din majoritatea tarilor din lume a fost marcata de managementul din S.U.A., care reprezinta modelul de management cel mai copiat care cuprinde cele mai multe metode, tehnici de management si studii de caz, care au facut si fac obiectul preocuparilor specialistilor din acest domeniu.

In general S.U.A. reprezinta cel mai reprezentativ exemplu din domeniul afacerilor din lume. Evolutia economiei americane, in ultimii 200 de ani, a fost mai lenta pana in 1830 dar odata cu aparitia sistemului de transport feroviar s-a inregistrar o accentuare a cresterii. Societatea americana a creat o structura care a incurajat intreprinderile sa-si dezvolte productia de bunuri si servicii care creau profituri. Reinvestirea unei parti din aceste profituri a condus la intarirea capitalismului, care a stat la baza evolutiei societatii americane.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Managementul in S.U.A. (power-point)". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: MANAGEMENTEvolutieSUA