Plan de afaceri: patiserie de fabricare gogosi

Incarcat la data: 03 Mai 2012

Autor: ramona

Pret: Gratuit

Numar pagini: 13

Tip fisier: zip

Marime fisier: 23 kb

Ideea consta in deschiderea unei afaceri in domeniu patiseriei de fabricare de gogosi, in scopul obtinerii unei afaceri de succes.
   
Gogoasa este un produs spectaculos – o simpla bucata de coca prajita intr-o baie de ulei incins. in ciuda simplitatii, gogoasa se dovedeste a fi o sursa excelenta de venituri, daca se exploateaza trei atuuri: gust bun, pret mic, servire rapida.
   
Piata produselor cu servire rapida se mentine la cote foarte ridicate, datorita eforturilor permanente de imbunatatire a imaginii produsului. Practic, imaginea este singura care s-a schimbat de-a lungul anilor, pentru ca reteta a ramas aceeasi, Asadar, acelasi produs, dar intr-o noua prezentare: un punct de lucru cochet, stralucind de curatenie, vinzatori amabili si uniforme elegante, gogosi ambalati in pungi viu colorate si mai ales, un proces de productie la vedere, realizat cu echipamente rapide si performante. 
   
Gogoseria ramine o afacere pe care oricine o poate «coace» simplu, rapid si cu profituri «umflate», Un simplu calcul ne arata, ca daca vindem 800 de gogosi intr-o zi, cu un pret de 3 lei/bucata, obtinem suma de 2400 lei/zi, ceea ce este mai mult decit multumitor pentru o astfel de afacere. Exista mici amanunte si secrete extrem de importante pentru succesul afacerii. Un alt avantaj  il reprezinta costurile reduse de productie, cu ingrediente putine si ieftine.
   
Este un produs arhicunoscut, apreciat si foarte cautat, care se fabrica usor, cu costuri reduse si care se vinde foarte bine.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Plan de afaceri: patiserie de fabricare gogosi". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: PROIECTEGOGOSIPlan de afaceri
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan