Plan de afaceri SpeedPrint

Incarcat la data: 02 Aprilie 2012

Autor: lucrari licenta

Pret: 50 credite

Numar pagini: 18

Tip fisier: rar

Marime fisier: 16225 kb

Acest plan de afaceri este intocmit de S.C. SpeedPrint S. R. L. Satu Mare pentru obtinerea unui credit bancar necesar achizitionarii unui spatiu comercial in vederea extinderii activitatii.

In acest spatiu comercial se va instala un copiator, doua calculatoare, doua imprimante si se vor executa copii de dimensiuni diferite (minim A5 si maxim A3), file imprimate alb – negru si color, indosarieri pentru lucrari si proiecte.

Valoarea totala a investitiei este de 58000 lei:


- 13000 lei vor fi asigurati din surse proprii si vor fi destinati cumpararii aparaturii necesare precum si asigurarii utilitatilor necesare desfasurarii activitatii;
- 45000 lei vor fi asigurati printr-un credit bancar, care va fi utilizat pentru achizitionarea si amenajarea spatiului comercial.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Plan de afaceri SpeedPrint". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: PROIECTEproiect marketingPlan de afaceri
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan