Procesul de aprovizionare

Incarcat la data: 21 Noiembrie 2009

Autor: nitiu cristina

Pret: 50 credite

Numar pagini: 8

Tip fisier: zip

Marime fisier: 15 kb

Prezenta procedura stabileste ansamblul de masuri care se aplica produselor / serviciilor aprovizionate , descriind responsabilitatile , autoritatea si metodele de evaluare , de selectare si supraveghere a furnizorilor , precum si stabilirea conditiilor din informatiile referitoare la aprovizionarea si verificarea produsului aprovizionat , in scopul determinarii conformitatii acestuia cu conditiile specificate.

2. DOMENIU

2.1. Procedura se aplica tuturor produselor / serviciilor aprovizionate de catre S.C. LeFruMarin S.R.L.

3. DEFINITII

3.1. Definitiile termenilor specifici se regasesc in standardul SR EN ISO 9000:2001 – Sisteme de management al calitatii .  Principii fundamentale si vocabular.

4. DOCUMENTE DE REFERINTA 

4.1. SR EN ISO 9001:2001 “ Sisteme de management al calitatii.Cerinte.”
4.2. DS 3027E:2002 “Managementul sigurantei alimentelor bazat pe HACCP. Cerinte pentru organizatiile producatoare de alimente si furnizorii lor.”
4.3. ISO 15161:2001 “ Linii directoare pentru aplicarea ISO 9001:2000 in industria alimentelor si bauturilor.”

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Procesul de aprovizionare". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: MANAGEMENTPROIECTProces
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan