Proiect de imbunatatire a calitatii la supermarketul Mara

Incarcat la data: 26 Februarie 2010

Autor: madalina vrincianu

Pret: Gratuit

Numar pagini: 11

Tip fisier: zip

Marime fisier: 473 kb

Am luat fiinta in anul 1999 ca PRIMUL SUPER MAGAZIN din Focsani, iar din anul 2001 functionam sub denumirea SUPERMARKET MARA Pentru tine si familia ta!

 

Din 15 februarie 2003 oferim clientilor posibilitatea cumpararii la preturi si mai mici cu ajutorul CARD-ului DE FIDELITATE MARA.


Din 21 august 2004 suntem de doua ori mai puternici, prin deschiderea celui de al II-lea super magazin - dotat si aprovizionat la standarde occidentale - din lantul de magazine MARA.


GALERIILE COMERCIALE MARA - deschise la etajele I si II ale magazinului MARA 1 - ofera clientilor sai o gama diversificata de produse de imbracaminte, incaltaminte, marochinarie si lenjerie intima.


 Strategia de dezvoltare a SC SUPERMARKET MARA S.R.L. are ca obiectiv fundamental satisfacerea cerintelor clientilor intr-un SISTEM DE MANAGEMENT INTEGRAT – Calitate, Mediu, Securitate si Sanatate Ocupationala si Siguranta Alimentului.
   
Datorita preturilor foarte accesibile practicate de aceasta societate si a diferitelor promotii, clientela este foarte mare si variata, netinand cont de varstã si de sex.


In urma studiului efectuat in cadrul companiei s-a observat necesitatea unui proces de imbunatatire in cadrul departamentului comercial.
       
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Proiect de imbunatatire a calitatii la supermarketul Mara". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: PROIECTCALITATEsupermarket