Proiect european: Ghidul solicitantului pentru accesarea MASURII 431

Incarcat la data: 14 Iunie 2012

Autor: Alin Madyan

Pret: 80 credite

Numar pagini: 55

Tip fisier: zip

Marime fisier: 308 kb

Obiectivul general al Axei 4 – LEADER il constituie demararea si functionarea initiativelor de interes local, utilizand abordarea “de jos in sus” prin implicarea actorilor locali in dezvoltarea propriilor teritorii.

 

Abordarea LEADER “de jos in sus”, reprezinta o modalitate ce permite actorilor locali de a determina nevoile zonei din care provin si de a contribui la dezvoltarea teritoritoriala din punct de vedere economic, demografic, educational, cultural etc prin intermediul unei strategii de dezvoltare elaborata si implementata local.

 

Dezvoltarea teritoriilor rurale prin Axa 4 – LEADER va fi programata si coordonata de actori locali ce vor reprezenta factorul decizional si de asemenea vor purta responsabilitatea evolutiei in timp a zonelor teritoriale delimitate in care vor actiona.

 

Actiunile finantate prin abordarea LEADER presupun actiuni integrate, coerente, ce conduc la diversificarea si dezvoltarea economiei rurale in folosul comunitatilor. Tot prin Axa 4 – LEADER, se va finanta si constructia institutionala in vederea elaborarii si implementarii de strategii integrate ce vor da posibilitatea actorilor din spatiul rural, reprezentanti ai diferitelor domenii de activitate, sa conlucreze si sa interactioneze in folosul comunitatilor rurale.

 

Obiectivele Axei LEADER vor fi implementate „pas cu pas”, orientandu-se la inceput pe activitati de instruire a actorilor locali si de sprijinire a teritoriilor in vederea realizarii strategiilor de dezvoltare.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Proiect european: Ghidul solicitantului pentru accesarea MASURII 431". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: PROIECTEproiect europeanprogram leader
Jeans Tanner Army Jeans Tanner Army pantaloni cu model army metalic - se incheie in fata cu nasturi metalici - materialul este...
Rochie Aglaya Neagra Rochie Aglaya Neagra rochie midi eleganta de culoarea neagra - are un slit scurt la spate si se incheie cu un fermoar...