Reproiectare manageriala S.C. Lido Girbea S.R.L

Incarcat la data: 14 Noiembrie 2011

Autor: Adina Simona Bora

Pret: 80 credite

Numar pagini: 58

Tip fisier: zip

Marime fisier: 106367 kb

I. Prezentare generala a S.C Lido Girbea S.R.L
 

S.C. LIDO GiRBEA S.R.L. este o societate cu raspundere limitata, inregistrata la Registrul Comertului sub nr.J10/574/2002, Cod fiscal 14953740-atribuit R de la infiintare. Societatea a fost infiintata in noiembrie 1992 in baza Legii nr.31/1990, initial ca societate in nume colectiv cu capital privat, functionand in conformitate cu legislatia romana aplicata in materia societatilor comerciale si cu actul constitutiv. Incepand cu luna iunie 2005 s-a modificat forma juridica a societatii din societate comerciala in nume colectiv, in societate comerciala cu raspundere limitata. SC Lido Girbea SRL are sediul in Ploiesti, Strada N.Filimon, nr.19, complex Movila Vulpii.

 

Obiectul de activitate real si declarat il constituie:
-    fabricarea produselor de panificatie;
-    fabricarea produselor proaspete de patiserie;
-    produse de morarit.

 

S.C. LIDO GiRBEA S.R.L. este o firma privata cu un capital social de 2.500.000 lei si un numar de 250.000 parti sociale egale, in valoare de 10 lei fiecare parte, ce apartin asociatului unic Girbea Gheorghe.
Managementul societatii comerciale este asigurat de:
-directorul executiv
-directorul general
-directorii comerciali
-directorul economic
-administratori

 

Atributiile, responsabilitatile si competentele organismelor participative de management sunt evidentiate in Statutul firmei si Regulamentul de ordine interioara. Pentru personalul de management si executie, documentele ce consemneaza sarcinile, competenetele si responsabilitatile sunt fisele de post.


Furnizorii sunt: Inter Agro PH, Cereal Com Dolj.
Clientii sunt reprezentati de supermarketuri si hypermarketuri precum Artima Retail Inv Co S.A., Carrefour Romania, Kaufland Romania SCS, Metro Group Romania.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Reproiectare manageriala S.C. Lido Girbea S.R.L". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: MANAGEMENTsocietateasociat
Jeans Tanner Army Jeans Tanner Army pantaloni cu model army metalic - se incheie in fata cu nasturi metalici - materialul este...
Rochie Aglaya Neagra Rochie Aglaya Neagra rochie midi eleganta de culoarea neagra - are un slit scurt la spate si se incheie cu un fermoar...