Analiza comparativa a calitatii televizoarelor color

Incarcat la data: 14 Ianuarie 2011

Autor: barbu stefania

Pret: 80 credite

Numar pagini: 22

Tip fisier: zip

Marime fisier: 245 kb

Televizoarele color se afla in continua diversificare, prin realizarea unor dispozitive moderne ( telecomanda, mufa pentru conectarea aparatelor video) prin folosirea tuburilor cu diagonala de dimensiuni variate.

Televizoarele sunt aparate electronice utilizate la reproducerea imaginii si sunetului, transformate in semnale electrice video respectiv audio si modulate cu semnal de radiofrecventa, ce sunt transmise la distanta prin unde electromagnetice.


Cuprins


1. Prezentarea generala a televizoarelor color


2. Clasificarea caracteristicilor generale ale televizoarelor color


3. Prezentarea firmelor concurente


4. Prezentarea produselor alese si a caracteristicilor de calitate utilizate in analiza


5. Analiza comparativa prin metoda clasica si prin indicatorul sintetic al calitatiiTextul de mai sus reprezinta un extras din "Analiza comparativa a calitatii televizoarelor color". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: proiect marketinganaliza comparativa
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan