Analiza Comparativa Danone - Zuzu

Incarcat la data: 03 Ianuarie 2011

Autor: Oana B

Pret: 80 credite

Numar pagini: 12

Tip fisier: zip

Marime fisier: 598 kb

Compania Danone a intrat pe piata lactatelor din Romania in anul 1996 prin achizitionarea activelor unei  foste fabrici de lactate din Bucuresti. In prezent Danone fabrica circa 95% din produsele comercializate pe piata din Romania.
      
Danone Romania are astazi in portofoliu peste 60 de produse . Cea mai mare pondere o reprezinta iaurturile: simple, cu fructe, traditionale si probiotice. Nutriday Delicios de la Danone este un iaurt cu fructe disponibil in mai multe variante: capsuni (125 g si 400 g); caise (125 g si 400 g); visine(125 g si 400 g); fructe de padure (125 g); banane (125 g); fructe exotice (125 g).

Publicitatea
Medii si suporturi publicitare
Mediile alese pentru promovarea iaurtului cu fructe Nutriday Delicios au fost:
Televiziunea;
Publicitatea prin televiziune ofera multiple avantaje, cum ar fi posibilitatea transmiterii unui mesaj vizual, sonor si animat, audienta este foarte mare, dispersia teritoriala mare.

Pentru iaurtul Nutriday au fost alese doua spoturi publicitare de aproximativ 40 de secunde care au fost difuzate pe diferite posturi Tv cum ar fi: Antena 1, ProTv, PrimaTv, Tvr etc.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Analiza Comparativa Danone - Zuzu". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: DANONEcurs marketinganaliza comparativazuzu
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan