Cercetare piata - ata dentara

Incarcat la data: 09 Mai 2011

Autor: Dornescu Laura

Pret: 50 credite

Numar pagini: 10

Tip fisier: zip

Marime fisier: 29 kb

1.Titlul cercetarii: ”Cercetare de marketing privind lansarea pe piata a produsului ata dentara aromata.”

2. Problema decizionala:
Scopul efectuari acestei cercetari il constitue studierea imaginei firmei DENTA in randul potentialilor consumatori / cumparatori.Firma noastra a decis lansarea unui produs pe piata din Romania insa stiind cat de necesare sunt preferintele clientilor vom incerca sa aflam ce-si doresc acestia printr-un chestionar de cercetare. Se urmareste in principal sa se stabileasca masura in care populatia utilizeaza produsul de igiena orala , ata dentara.

 

3.Obiectivele cercetarii:
Obiectivele urmatite a fi atinse in derularea acestui proiect sunt:
•    realizarea  profilului consumatorilor din piata tinta ;
•    parerile si reactiile consumatorilor,in legatura cu lansarea noului produs ;
•    metodele prin care va fi promovat produsul nostru ;
•    care sunt caile de distributie  preferate de consumatori ;
•    pretul estimativ pe care il poate avea produsul nostru .
                                                                                                                                                                                         
4.Metoda cercetarii:
Metoda pe care o vom alege pentru  analiza  populatiei care va consuma produsul nostru, va fi ancheta.  Pentru  realizarea cercetarii cantitative vom utiliza drept instrument chestionarul. Cercetarea prin acheta va fi realizata prin   chestionare la domiciliu. Referitor la aceasta  metoda ,la domiciliu,  comunicarea de acest tip ofera sansa obtinerii de informatii suplimentare sau de lamurire cu privire la unele probleme ce pot aparea.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Cercetare piata - ata dentara". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: DENTARAPIATACERCETAREATA