Managementul marketingului

Incarcat la data: 07 Ianuarie 2011

Autor: deea9006

Pret: 50 credite

Numar pagini: 14

Tip fisier: zip

Marime fisier: 28 kb

1.    Scop (motivatii)
Motivele ce ne-au facut sa optam pentru initierea acestei afaceri sunt centrate pe satisfacerea nevoilor clientilor, orientarea spre oferirea pe piata a unor produse sanatoase, 100% naturale, obtinute prin metode si procese tehnologice care respecta normele ecologice de protejare si conservare a mediului natural.


Alti cativa indici importanti ce au impulsionat lansarea acestei afaceri sunt constituiti de concurenta scazuta de pe piata la acest moment si slabul interes al producatorilor si comerciantilor actuali de a initia campanii ample de promovare si sustinere a produsului ce face obiectul afacerii lor.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Managementul marketingului". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: MANAGEMENTMARKETINGPROIECT
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan