Metoda de optimizare a comportamentului consumatorului

Incarcat la data: 04 Ianuarie 2011

Autor: MUNTEANU COSTINA

Pret: 80 credite

Numar pagini: 26

Tip fisier: zip

Marime fisier: 141 kb

De mii de ani, oamenii fumeaza sau mesteca frunze de tutun (Nicotiana tabacum). Tutunul a fost descoperit si cultivat pentru prima data pe continentul american, chiar din anul 6000 i.e.n.
 

Dupa descoperirea si colonizarea Americii de Nord si de Sud, tutunul a fost exportat masiv in Europa continentala si in restul lumii. inca de la inceput, folosirea tutunului a fost extrem de controversata. Unele persoane ii apreciau calitatile medicinale. Spre exemplu, se presupunea ca tutunul protejeaza de efectele devastatoare ale ciumei. inca din secolul XVII, oamenii au speculat ca poate exista o legatura intre boli, cum ar fi cancerul, si utilizarea tutunului.

Metodele de cercetare moderne pun la dispozitie dovezi ale influentei nefaste a tutunului asupra sanatatii. Pe de alta parte, se fac anunturi publice prin intermediul mass-mediei, care atrage atentia asupra riscului crescut pe care il are tutunul asupra sanatatii si despre dependenta pe care o poate crea.
 
 CUPRINS:


Capitolul 1: Prezentare generala
Produsul
Cererea
Oferta

Capitolul 2: Procesul decizional de cumparare
    2.1 Constientizarea nevoii
    2.2 Cautarea informatiilor
    2.3 Evaluarea variantelor
    2.4 Efectuarea cumpararii
    2.5 Evaluarea dupa cumparare   

Capitolul 3: Orientarea de marketing a firmei
    3.1 Constientizarea nevoii
    3.2 Cautarea informatiilor
    3.3 Evaluarea variantelor
    3.4 Efectuarea cumpararii
        3.5 Evaluarea dupa cumparare

Capitolul 4: Tendinte privind comportamentul consumatorului

Bibliografie
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Metoda de optimizare a comportamentului consumatorului". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: comportament consumatorproiect marketing
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan