Micromediul intreprinderii - proiect

Incarcat la data: 09 Ianuarie 2011

Autor: scobea alexandra

Pret: 50 credite

Numar pagini: 15

Tip fisier: zip

Marime fisier: 122 kb

Micromediul firmei este compus din agentii externi care se afla in anturajul imediat sau actioneaza in stransa si directa legatura cu firma: clientii, furnizorii, intermediarii, concurentii, firma insasi si publicul. Managerii si marketerii firmei trebuie sa supravegheze si sa mentina relatii interne cu toti acesti agenti. Lantul furnizori - firma - intermediari - clienti constituie axa centrala a micromediului marketing iar concurenta si publicul sunt reazemele pe care se sprijina si jaloanele dupa care se orienteaza.

1.2. intreprinderea

Micromediul de marketing cuprinde atat intreprinderea cat si maniera in care aceasta isi organizeaza serviciile si isi desfasoara activitatile de marketing.
In cadrul directiei de marketing vor actiona analisti si cercetatori de piata, designeri, sefi de produs, merchandiseri, agenti de publicitate, graficieni, stilisti animatori, agenti de relatii publice, purtatori de cuvant, care isi asuma sarcina asigurarii comunicatiilor dintre mediul intern al firmei (personalul, finantele, productia, aprovizionarea) si mediul extern al acesteia (furnizorii, clientii, intermediarii si publicul).


Intr-un sens mai analitic, intreprinderea privita ca element de micromediu de marketing trebuie analizata prin prisma compatibilitatii sale de a dezvolta si a oferii pietei un anumit mix de produse si de servicii competitive in raport cu concurenta si asteptarile clientelei.
                                

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Micromediul intreprinderii - proiect". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: proiect marketingmicromediul firmei
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan