Mix de marketing - Engleza - About Nokia

Incarcat la data: 21 Noiembrie 2010

Autor: grigoriu daniel

Pret: 50 credite

Numar pagini: 3

Tip fisier: zip

Marime fisier: 7 kb

Nokia Corporation is a finish multinational communications corporation, headquarted in Keilaniemi ,Espoo a city neighbouring Finland`s capital Helsinki.
     
Nokia is the world leader in mobility, driving the transformation and growth of the converging internet and communications industries.
     
Nokia makes a wide range of mobile devices, offering their people trough devices, access the mobile experience music, service navigation, video, television, games and images, and can also work outside the office .
     
Nokia creates mobile devices, accessories and services that reduce our impact on the environment .The company also provides equipment, solutions and services Communications Networks.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Mix de marketing - Engleza - About Nokia". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: PROIECTENGLEZANOKIA
Jeans Tanner Army Jeans Tanner Army pantaloni cu model army metalic - se incheie in fata cu nasturi metalici - materialul este...
Rochie Aglaya Neagra Rochie Aglaya Neagra rochie midi eleganta de culoarea neagra - are un slit scurt la spate si se incheie cu un fermoar...