Panificatie

Incarcat la data: 21 Martie 2011

Autor: Lupu Oana

Pret: 50 credite

Numar pagini: 22

Tip fisier: zip

Marime fisier: 255 kb

In ultimii ani, concurenta in domeniul produselor de panificatie a crescut vertiginos. Datorita ciclului foarte scurt de fabricatie al acestor produse si a cererii relativ stabile, intreprinzatorii privati au preferat sa investeasca in domeniu, astfel incât in prezent exista in judetul Galati  176 de brutarii, din care mai mult de jumatate in municipiul Galati


Totul a inceput in anul 1996 cand s-a infiintat  S.C. Hristan S.R.L. ,o moara in judetul Galati, care era reprezentata de doi asociati. In anul 2003 cei doi s-au decis sa mearga pe cont propriu.astfel ca unul a renuntat la moara si a infiintat o brutarie S.C.Conexpan S.R.L.


Brutaria a fost inmatriculata in registru comertului cu nr. J1711155/2003 si are codul fiscal R 15689800.                   

Societatea are sediul in Galati ,B-dul George Cosbuc, Cartier Tiglina ll, Complex Comercial, avand un capital social de 10 000 lei. Din punct de vedere al producatorilor, se poate observa in ultimul timp preocuparea permanenta pentru calitate si igiena, care a condus la importante schimbari in structura liniilor de patiesrie. Unele dintre acestea sunt complet noi, altele s-au modificat permanent de-a lungul timpului. Procentul celor care opereaza cu utilaje vechi si uzate moral este in scadere, dar inca mai exista.


Desfasurarea tuturor activitatilor la S.C. CONEXPAN S.R.L se desfasoare cu aprobarea Ordinelor Ministerului Sanatatii nr. 975/16.12.1998 (privind aprobarea normelor igienico-sanitare pentru alimente) si nr. 976/16.12.1998 (privind productia, prelucrarea, depozitarea, pastrarea, transportul si desfacerea alimentelor).


Pentru amplasarea, constructia si amenajarea spatiilor este obtinut avizul sanitar al directiilor de sanatate publica judetene, al agentiilor de protectie a mediului si a directiei de urbanism si amenajarea teritoriului din Galati.


       
1.2. Obiectul de activitate

S.C. CONEXPAN S.R.L. are ca obiect de activitate obtinerea de produse de panificatie si patiserie. Are o gama larga de produse, ea producand diverse sortimente de paine (de grau, de secara, graham),produse de franzelarie si patiserie(checuri, cozonaci, rulade, chifle si franzelute, pesmeti), produse de covrigarie, colaci etc.


Datorita diversitatii gamei de produse si a calitatii acestora societatea s-a extins foarte mult in ultimii doi ani, ea ocupand cea mai mare cota de piata din judetul Galati. Intrucat painea reprezinta un produs de baza in alimentatie, este de presupus ca in viitor consumul nu va scadea, dimpotriva, va creste, pe masura cresterii populatiei si diversificarii productiei de panificatie.


Produsul fabricat si oferit de firma fiind un produs final, va fi realizat pe piata consumatorului si este orientat persoanelor de toate varstele. Clientii potentiali ai intreprinderii sunt persoanele de toate varstele. Pentru ai determina pe clientii sa cumpere produsele fabricate de intreprindere, conducerea va pune accentul, in primul rând, pe calitatea deosebita a serviciilor prestate, pretul convenabil. Produsele firmei vor ti distribuite direct consumatorului.


Preturile la produsele livrate vor fi constituite din elementele proprii lor, reiesind din costurile de productie si din alte cheltuieli. Reclama produselor va fi efectuata prin intermediul retelei mass-media, foi volante, standuri luminescente si pe automobilele care livreaza produsele firmei.

 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Panificatie". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: FirmaGALATIpanificatie
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan